Spring til indhold

Circular Design Camp på REBOOT 2023

Odense Klimapartnerskab var samarbejdspartner på Circular Design Camp

Gruppe unge der sidder og arbejder med en opgave
Jonas Lunddal Bose, Expect

På REBOOT 2023 var Odense Klimapartnerskab samarbejdspartner på eventet Circular Design Camp

På Circular Design Camp skal en masse studerende fra forskellige uddannelsesinstitutioner komme med bæredygtige løsninger til virksomheders klimacases. 

 

På Circular Design Camp var bl.a. IKEA, Odense Kommune og Fjernvarme Fyn, de virksomheder der præsenterede hvilke cases deres organisation arbejder med inde for grøn omstilling. Herefter var det op til de studerende at arbejde med problemstillingerne. Deres arbejde strakte sig ud over 3 dage, og var derfor en længere designproces hvor der bl.a. blev udviklet prototyper og pitchs. Til sidst var der præmier til de heldige vindere, efter de præsenterede deres løsningsforslag for virksomhederne.

 

Løbende var der mulighed for at høre inspirerende oplæg fra inde for bæredygtighed, innovation og meget mere.

 

Circular Design Camp ønsker at forene fremtidens arbejdskraft og virksomhederne. Samtidig sættes der fokus på, hvordan fremtidens virksomheder kan gøre det til en principsag, at arbejde bæredygtigt. 

 

Odense Klimapartnerskab er stolt over at være en del af Circular Design Camp sammen med Odense Renovation, REEBOT Event, Tuborgfonden, Fynske Bank, Thomas B. Thriges Fond, Møllerens Fond, Bevica Fonden, DDC - Danish Design Center og Regndans.

Circular Design Camps hjemmeside

 

 

Odense Klimapartnerskab, Sekretariat
  • Nørregade 36
  • 5000 Odense C
  • CVR-nr.: 44070472
  • Signe Vestergaard Bansø
  • 22 67 02 06, sveba@odense.dk
Odense Klimapartnerskabs logo